RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 18 » Lionsgate зніме китайський спін-офф «Ілюзії обману»
20:28
Lionsgate зніме китайський спін-офф «Ілюзії обману»
Кіностудія Lionsgate уклала контракт з китайською компанією Leomus Pictures про спільну роботу над спін-оффом пригодницького фільму "Ілюзія обману". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter. Зйомки пройдуть в Китаї, і в картині будуть задіяні переважно китайські актори.

"Ми активно працюємо з представниками Lionsgate над сюжетом і обов'язково скористаємося допомогою відомого голлівудського сценариста, щоб бути впевненими в якості проекту і його зв'язку з оригінальною франшизою", - прокоментував угоду голова Leomus Pictures Джай Куї.

Для оптимізму у студії Lionsgate є вельми вагомі причини. Стартувавши в червні 2016 року фільм "Ілюзія обману 2" заробив в Китаї 92 мільйони доларів, більше, ніж в північноамериканському прокаті. Він також продемонстрував найкращий в історії студії старт на цьому ринку. Компанія Leomus брала участь у створенні картини в якості консультанта, допомагаючи правильно позиціонувати проект в китайському прокаті.



"Американські трейлери картини були більше сфокусовані на темі помсти і в цілому на індивідуалістичних почуттях американців. Для китайців поняття сімейності куди важливіше, ніж індивідуальні устремління. І китайці великі інтроверти", - пояснив керівник студії.
Переглядів: 732 | Додав: Elnino | Теги: китай, Lionsgate, Leomus Pictures, спін-офф, новини, Ілюзія обману | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |