RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 21 » Lionsgate відмовилася від прокату фінальної частини «Дивергента»
14:28
Lionsgate відмовилася від прокату фінальної частини «Дивергента»
Кіностудія Lionsgate відмовилася від своїх планів завершити серію "Дивергент" на великому екрані. Як стверджує з посиланням на свої джерела видання Variety, фільм "Дивергент, глава 4» не буде випущений в театральний прокат, а стане телевізійним проектом.

Передбачається, що він дасть старт серіалу, дія якого відбуватиметься в тому ж самому всесвіті. У створенні останнього студія задіє новий акторський склад. На момент написання даної замітки не було відомо, чи приймуть в ньому участь виконавці ключових ролей в перших трьох повнометражних фільмах.



Відзначимо, що прем'єра фільму "Дивергент, глава 4" раніше була намічена на 27 березня 2017 року, а зйомки повинні були пройти влітку 2016 року в Атланті. Ймовірно, після провалу в прокаті картини "Дивергент, глава 3: За стіною", яка заробила всього 179 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 110 мільйонів доларів, студія Lionsgate вирішила змінити стратегію розвитку проекту. Офіційні її представники поки відмовляються від коментарів з цього приводу.

Нагадаємо, що ключові ролі в проекті, заснованому на творах Вероніки Рот, зіграли Шейлін Вудлі, Тео Джеймс, Зої Кравіц, Майлз Теллер, Наомі Уоттс, Ансель Елгорт, Меггі Кью, Джефф Деніелс, Джонні Уестон, Білл Скарсгард і інші.
Переглядів: 596 | Додав: Elnino | Теги: Дивергент 4, Lionsgate, новини, Дата, прокат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |