RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 23 » «Ліга справедливості» може перетворитися з дилогії в сольний проект
10:45
«Ліга справедливості» може перетворитися з дилогії в сольний проект
Суперечлива інформація з приводу подальшої долі "Ліги справедливості" надходить від авторів проекту. Кореспондентам видання Slash Film вдалося поспілкуватися з Деборою Снайдер і її чоловіком Заком Снайдером і отримати від них вельми дивні відповіді.

Зокрема, на питання про те, чи буде "Ліга справедливості", як планувалося раніше, складатися з двох частин, Дебора Снайдер сказала наступне: "Ми поки тільки плануємо, і поки ми просто знімаємо" Лігу справедливості ". Один фільм",



У той же час, режисер Зак Снайдер не зміг ні підтвердити ні спростувати чутки про те, що "Ліга" виявиться сольним фільмом. "Я вважаю, що поки у нас є дата прем'єри", - сказав він, маючи на увазі заявлену раніше прем'єру другого фільму. "Так що не буде частини першої? Ви вже не розглядаєте фільм як першу серію?", - Поцікавився кореспондент. "Ну, це самодостатній фільм. Це я мав на увазі", - додав Снайдер.

Таким чином, стає цілком очевидно, що після фіаско "Бетмена проти Супермена" студія Warner Bros. рішуче переглянула свої плани з розвитку кіновсесвіту DC. Чи буде "Ліга справедливості" в буквальному сенсі слова складатися лише з одного фільму, або ж студія піде шляхом Marvel і зробить два абсолютно самостійних кінопроекти, об'єднаних однією назвою, поки невідомо.
Переглядів: 651 | Додав: Elnino | Теги: кіно, DC, сольник, новини, Ліга справедливості, Дилогія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |