RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 16 » Lifetime розробляє трилер «Жах в літню ніч»
16:26
Lifetime розробляє трилер «Жах в літню ніч»
Кабельна телемережа Lifetime, орієнтована на жіночу аудиторію, замовила виробництво пілота антології "A Midsummer`s Nightmare". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, перший сезон антології буде заснований на класичній комедії Вільяма Шекспіра "Сон в літню ніч", яка перетвориться в сучасний трилер "Жах в літню ніч" (переклад "Favorite Movies"), який досліджує страх, брехню і похмуру сторону любові.

Головна героїня драми Елена, молода жінка, для якої літня відпустка перетворюється в нічний кошмар. У потенційному серіалі четверо молодих коханців вирішують влаштувати романтичне побачення в лісі, однак, їх планам приходить кінець, коли жахливі сили, що мешкають в лісових хащах, роблять з групи мішень, щоб задовольнити свої власні похмурі фантазії.



Виробництвом проекту займеться студія A + E Studios. Джефф Квадінетц і Джош С. Баррі ( "Салем") розділять функції виконавчих продюсерів з Ентоні Джазвінскі ( "Мілина"), який напише сценарій.

"Midsummer`s Nightmare" вже другий спільний проект Lifetime з A + E Studios після серіалу "Нереально", який удостоївся високої критики.

Формат антології продовжує завойовувати все більшу популярність на телебаченні, обумовлену залученням в "короткий" сезон зірок першої величини як серед акторів, так і серед режисерів і сценаристів, а так само можливістю для телемереж пропонувати сезони по завершенні їх трансляції потоковим сервісам.
Переглядів: 698 | Додав: Elnino | Теги: A + E, серіал, новини, Жах в літню ніч, lifetime, Шекспір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |