RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 4 » Ліам Нісон зіграє роль Глибокої глотки
11:47
Ліам Нісон зіграє роль Глибокої глотки
Ліам Нісон ("Втеча в ніч") зіграє в політичному трилері під назвою "Фелт", який збирається знімати режисер Пітер Ландесман. Як повідомляє видання Comingsoon, Голлівудському акторові дісталася роль знаменитого інформатора під кодовим ім'ям "Глибока глотка".

Останній став джерелом інформації для преси під час так званого Уотергейтського скандалу, за яким послідувала відставка президента Ніксона. Протягом 30 років справжнє ім'я "Глибокої глотки" залишалося таємницею, поки в 2005 році не з'ясувалося, що ним був спеціальний агент Марк Фелт. Псевдонім був придуманий редактором газети Washington Post Говардом Сімонсом, а джерелом натхнення для нього послужив популярний в 70-ті роки минулого століття порнографічний фільм.

За власним твердженням Фелта, він зважився поінформувати пресу, так як не міг допустити, щоб адміністрація президента США маніпулювала спецслужбами у своїх політичних інтересах.



Зйомки картини "Ферт" стартують в березні 2016 року, можливий прокатний графік на момент написання даної замітки не уточнювався.

Що стосується Нісона, то у нього дуже щільний знімальний графік. У 2016 році виходить відразу кілька проектів з його участю, в тому числі історична драма "Тиша".
Переглядів: 527 | Додав: Elnino | Теги: ферт, Ліам Нісон, Глибока глотка, новини кіно | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |