RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 25 » Ліам Нісон стане капітаном підводного човна?
14:44
Ліам Нісон стане капітаном підводного човна?
Як повідомляє The Wrap, студія 20th Century Fox призначила Брайана Кірка («Декстер» / Dexter, «Тюдори» / The Tudors) режисером трилера Narco Sub.

Спочатку режисерське крісло повинен був зайняти Тоні Скотт, а за останні пару років претендентами на пост рульового встигли побувати Даг Лайман і Антуан Фукуа. Сценарій трилера написав Девід Гуггенхайм («Код доступу" Кейптаун "»).

У центрі сюжету - опальний американський офіцер ВМФ, який змушений стати капітаном підводного човна наркокартелю, що перевозить на територію США велику партію кокаїну. За відомостями інсайдерів, головну роль у фільмі отримає Ліам Нісон, переговори з яким продюсери Рідлі Скотт і Саймон Кінберг почали ще минулого року.



Кірк зробив собі ім'я завдяки роботі на телебаченні, а його дебютом у великому кіно стала картина «Мідлтаун». Протягом декількох років Брайан розробляв науково-фантастичний проект «Пасажири», який нещодавно перейшов у руки Мортена Тільдума. Незабаром Нісона можна буде побачити на екранах у бойовику «Нічний утікач» і комедії «Третій зайвий 2». На даний момент актор зайнятий на зйомках нового фільму Мартіна Скорсезе - «Мовчання».
Переглядів: 577 | Додав: Elnino | Теги: Ліам Нісон, Девід Гуггенхайм, Narco Sub, Брайана Кірк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |