RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 11 » Леонардо ДіКапріо знову зніметься у Мартіна Скорсезе
08:54
Леонардо ДіКапріо знову зніметься у Мартіна Скорсезе
Кіностудія Paramount Pictures придбала права на екранізацію заснованого на реальних подіях роману Еріка Ларсона під назвою "Диявол у Білому місті". Про це повідомляє видання Deadline.

Постановником фільму має намір стати Мартін Скорсезе, а в якості виконавця головної ролі студія бачить Леонардо ДіКапріо ("Вовк з Уолл-Стріт"). Варто відзначити, що останній давно виявляв інтерес до цього проекту. Вперше про готовність актора знятися в картині за мотивами цієї книги повідомлялося ще в 2011 році. Якщо угоду зі студією Paramount буде підписано, то це буде вже шостий спільний фільм Скорсезе і ДіКапріо.



У творі, виданому в 2003 році, розповідалося про один із найстрашніших серійних вбивць в історії США - доктора Генрі Холмса. У 1893 році під час проведення Всесвітньої виставки в Чикаго він по-звірячому вбив за різними даними від 27 до 200 осіб. Практично всі злочини були вчинені ним у власному готелі, який пізніше був названий в пресі "Замком смерті".

Володіючи великими зв'язками в медичному співтоваристві доктор Холмс продавав оброблені скелети своїх жертв медичним навчальним закладам. У 1984 році він був заарештований за крадіжку коня. Під час утримання Генрі Холмса під вартою поліції вдалося пов'язати його з серією вбивств в Чикаго. У 1896 році Холмс був страчений.

Очікується, що ДіКапріо і зіграє роль маніяка.
Переглядів: 491 | Додав: Elnino | Теги: Леонардо ДіКапріо, новини, Мартін Скорсезе | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |