RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Жовтень » 4 » Леонардо ДіКапріо не буде в байопіку про Стіва Джобса
20:23
Леонардо ДіКапріо не буде в байопіку про Стіва Джобса
Ще один голлівудський довгобуд ніяк не може знайти виконавця на головну роль. Йдеться про новий байопік Стіва Джобса, який повинен стати гідною, хоч і запізнілою відповіддю однойменниму проекту режисера Джошуа Майкла Штерна.

Студія Sony все ніяк не визначиться, кому довірити екранізацію книги Уолтера Айзексона, яку для великого екрану вже допрацював сценарист Аарон Соркін («Соціальна мережа»). Після невдачі з Девідом Фінчером керівництво компанії повідомило про те, що зацікавлене в режисері Денні Бойлу («Мільйонер з нетрів») і акторі Леонардо ДіКапріо («Вовк з Уолл-стріт»). Однак сьогодні Collider засмутив фанатів Лео, які сподівалися побачити свого кумира в образі засновника Apple: ДіКапріо відмовився грати Стіва Джобса через свій графік. Зовсім скоро він повинен приступити до зйомок пригодницької драми «Поверненець» від режисера Алехандро Гонсалеса Іньярріту, а після завершення роботи над цим фільмом актор планує зробити перерву. 



Гідну заміну ДіКапріо знайти буде непросто, але в даний момент керівництво Sony розглядає відразу кілька кандидатів. З чуток, фірмові сині джинси і чорну водолазку можуть приміряти Бредлі Купер («Мій хлопець - псих»), Метт Деймон («Розумник Уілл Хантінг») і Бен Аффлек («Операція" Арго "»). Останній, нагадаємо, зараз веде активні переговори про участь в трилері «Бухгалтер».


 
Переглядів: 533 | Додав: Elnino | Теги: Леонардо ДіКапріо, байопік, Стів Джобс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |