RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 1 » Леонардо Ді Капріо забув свій "Оскар" в ресторані
17:08
Леонардо Ді Капріо забув свій "Оскар" в ресторані
Леонардо Ді Капріо настільки бурхливо відсвяткував зі своїми друзями отримання премії "Оскар" за виконання головної ролі в картині "Легенда Г'ю Гласса", що забув свою золоту статуетку в ресторані. Про це свідчить відеозапис, зроблений кореспондентами видання TMZ.

Після завершення вечірки ДіКапріо і люди, що супроводжували його сіли в автомобіль, що чекав їх. Потім хтось передав акторові пляшку вина. Перед самим відправленням один зі співробітників ресторану наблизився до автомобіля з "Оскаром" в руках і спробував вручити його акторові. Однак той з якоїсь причини розпорядився віддати статуетку приятелеві що сидить попереду.

Нагадаємо, що церемонія "Оскар 2016" відбулася в Лос-Анджелесі 28 лютого 2016 року. У той момент, коли актор піднявся на сцену за своєю нагородою, в соціальній мережі Twitter було встановлено рекорд за кількістю постів, що мають відношення до церемонії.

Приймаючи нагороду Леонардо ДіКапріо виголосив довгу промову, частина якої була присвячена проблемам захисту навколишнього середовища. Для актора це була перша нагорода Американської Кіноакадемії. Раніше він висувався на здобуття премії кілька разів, але поступався в конкурентній боротьбі своїм голлівудським колегам.
Переглядів: 777 | Додав: Elnino | Теги: оскар, ресторан, леонардо ді капріо, Конфуз, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |