RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 28 » Леонардо Ді Капріо веліли повернути гонорар за «Вовк з Уолл-стріт»
19:33
Леонардо Ді Капріо веліли повернути гонорар за «Вовк з Уолл-стріт»
Леонардо ДіКапріо повинен "вчинити правильно" і повернути свій гонорар, який оцінюється в 25 мільйонів доларів, за участь в картині "Вовк з Уолл-стріт". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, з такою заявою виступила неурядова міжнародна організація по боротьбі з корупцією Transparency International.

На думку представників цієї структури, популярний голлівудський актор зобов'язаний вчинити так, якщо міністерству юстиції США вдасться зібрати докази, що підтверджують зв'язок деяких продюсерів картини з малайзійським фондом 1MDB, який брав участь в корупційних схемах.



"Якщо міністерством юстиції буде доведено, що в виробництво картини були інвестовані корупційні гроші, неповернення їх буде фактично означати, що кошти, призначені для громадян Малайзії, осіли на рахунках Леонардо ДіКапріо", - йдеться в заяві. Представники самого актора стверджують, що він активно співпрацює зі слідством.

Нагадаємо, що фільм "Вовк з Уолл-стріт" був випущений в 2013 році і заробив в прокаті близько 400 мільйонів доларів. Частина з цих коштів також була призначена ДіКапріо, який не тільки зіграв головну роль, а й став продюсером проекту. Картина претендувала на ряд престижних професійних нагород.
Переглядів: 692 | Додав: Elnino | Теги: леонардо ді капріо, новини, Вовк з Уолл-стріт, гонорар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |