RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 13 » Legendary Pictures зніме фільм про Покемонів
11:05
Legendary Pictures зніме фільм про Покемонів
Кіностудія Legendary Pictures має намір зняти фільм на основі однієї з найпопулярніших в світі медіа-франшиз "Покемон". Про це з посиланням на свої джерела інформації повідомляє видання Deadline. Стверджується, що на рішення керівництва студії форсувати переговори з цього приводу вплинула неймовірна популярність нової гри з цієї серії Pokemon GO.

Проект знаходиться на самій ранній стадії узгоджень, тому ніяких термінів його реалізації на момент написання даної замітки не називалося. Нагадаємо, що перші ігри "Покемон" (Кишеньковий монстр - примітка "Favorite Movies") були випущені в середині 90-х років минулого століття. За сюжетом користувачі стають тренерами монстрів, що володіють різними здібностями, які борються один з одним. На даний момент існує понад 700 видів Покемонів.



За мотивами цього всесвіту було створено кілька анімаційних серіалів, безліч настільних ігор, графічних новел та інших супутніх товарів. Товарний знак "Покемон" належить компанії Nintendo, що випускає ігри про кишенькових монстрів.

Останньою на момент написання даної замітки грою з цієї серії стала "Pokemon GO", яка швидко стала справжнім культурним феноменом. У грі використовуються елементи доповненої реальності.
Переглядів: 658 | Додав: Elnino | Теги: кіно, покемон, новини, фільм, Legendary Pictures | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |