RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 11 » Legendary Pictures натравить Кінг Конга на Годзіллу
12:39
Legendary Pictures натравить Кінг Конга на Годзіллу
Фантастичний фільм "Кінг Конг: Острів черепа" змінив "прописку". Як повідомляє видання Deadline, студія Legendary Pictures відмовилася від співпраці з компанією Universal, і тепер представляти картину в прокаті буде Warner Bros.

Причина настільки дивного маневру дуже екзотична: в перспективі Legendary Pictures планує зняти фільм з умовною назвою "Кінг Конг проти Годзілли", тому керівництву студії здалося логічним, що обидві картини повинні бути випущені одним дистриб'ютором. Нагадаємо, що раніше обидва легендарних монстра вже зустрічалися в картині 1962 випуску. Для більшого ефекту їх розміри були значно збільшені в порівнянні з оригіналами.



Терміни робіт над картиною "Кінг Конг проти Годзілли" поки не уточнюються, так само як і можливий прокатний графік. Що стосується "Острова черепа", то його прем'єра заявлена ​​на 10 березня 2017 року. Очікується, що в проекті будуть задіяні Корі Хоукінс, Джейсон Мітчелл, Брі Ларсон, Том Хіддлстон, Семюел Л. Джексон, Тобі Кеббелл, Джон С. Рейлі та інші популярні голлівудські актори.

Частина дії відбуватиметься в Північній Америці, а частина - на легендарній батьківщині Кінг Конга - Острові Черепа, де збереглася доісторична фауна і флора.
Переглядів: 458 | Додав: Elnino | Теги: Кінг Конг проти Годзілли, Кінг Конг: Острів черепа, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |