RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 12 » «Легенда Г'ю Гласса» не змогла випередити «Зоряні війни 7»
00:45
«Легенда Г'ю Гласса» не змогла випередити «Зоряні війни 7»
Результати бокс-офісу США за минулі вихідні (8-10 січня) показують, як складно навіть обожнюваному глядачами акторові зі світовим ім'ям змагатися з легендою. Так, що пригодницька драма «Легенда Г'ю Гласса» стала вже третім фільмом, який не зуміли витіснити сьому частину зоряної саги з насидженого першого місця. Показавши блискучий старт в китайському прокаті, «Пробудження сили» продовжило бити рекорди вдома. За даними сайту Box Office Mojo, фільм Джей Джея Абрамса став найкасовішим в історії американського кіно.

Це підтверджують і цифри - тільки за минулий уїкенд картина заробила $ 41,6 млн, красномовно продемонструвавши, що інтерес до неї не падає навіть через три тижні після прем'єри. У загальній складності «Сила» зібрала значні $ 812 млн, що зробило її новим абсолютним чемпіоном. Колишній рекорд належав епічному фантастичному бойовику «Аватар», але щоб набрати свої $ 760 млн, йому знадобилося набагато більше часу. А підопічні Абрамса - стара зоряна гвардія й чарівні новачки на чолі з самим милим роботом з часів Беймакса - зробили це за якісь 20 днів.



Як ви вже зрозуміли, драма «Легенда Г'ю Гласса» Алехандро Гонсалеса Інярріту поки розташовується тільки на другій сходинці фінансового заліку, але програє непотоплюваним «Зоряним війнам» вельми гідно. Сума зборів стрічки - $ 38 млн - можна назвати вражаючою для свого жанру. Цей факт тим більше дивний, що, за визнанням критиків, фільм вийшов досить вимогливим до своєї аудиторії. В цілому заокеанські журналісти хвалять і витончену, наповнену десятками алюзій режисуру, і, звичайно, магічну операторську роботу Емманюеля Любецьки, а не тільки одного самовідданого Лео. Нагадаємо, що Голлівудська асоціація іноземної преси сьогодні винесла свій вердикт, щедро обдарувавши і постановника, і провідного актора.



На третє місце перемістилася комедія Шона Андерса «Хто в домі тато». Чергові вихідні на північно-американських екранах принесли творцям цього до непристойності передбачуваного фільму $ 15 млн. Всього ж на рахунку стрічки - $ 116 млн, що, якщо задуматися, зовсім непогано для средненької комедії.



Трохи не дотягнула до трійки лідерів єдина новинка закордонного прокату - хоррор «Ліс привидів» з Наталі Дормер у головній ролі. Наталі, яка не володіє настільки гучним ім'ям, як у ДіКапріо, все так само мила великому сегменту аудиторії, частина якого - шанувальники сучасного ТБ, а інша - підлітки, які полюбили актрису в останніх частинах «Голодних ігор». До того ж зовсім «нестрашний» рейтинг PG-13 дозволив фільму Джейсона Зади освоїти суму в $ 13 млн і окупити десятимільйонний бюджет цього проекту. Профі віщують стрічці збори в $ 35 млн при збереженні нинішнього попиту, проте погані відгуки критиків можуть завадити цьому досягненню.



На 5 місці бокс-офісу США опинилася комедія «Сестри» Джейсона Мура. Вона сильно просіла в порівнянні з показниками минулого тижня, заробила безліч уїдливих коментарів преси на свою адресу, але й армію прихильників сколотити встигла. Вірніше, зібрали її вічно їдкі і дотепні Тіна Фей і Емі Полер, яким сценарій Паули Пелл підкинув кілька яскравих жартів і абсурдних ситуацій.



Незабаром «Сестри», швидше за все, покинуть п'ятірку найприбутковіших стрічок, адже минулий тиждень приніс їм всього лише $ 7 млн. А от загальні збори проекту більш ніж хороші: $ 75 млн для 30-мільйонного бюджету - це успіх. 
Переглядів: 822 | Додав: Elnino | Теги: Сестри, Легенда Г'ю Гласса, Ліс примар, Зоряні війни 7, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |