RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 17 » Леді Гага зіграє в мюзиклі «Зірка народилася»
23:45
Леді Гага зіграє в мюзиклі «Зірка народилася»
Бредлі Купер вибрав виконавицю головної ролі для свого режисерського дебюту - чергової версії мюзиклу "Зірка народилася". Як повідомляє видання Deadline, титульну партію погодилася виконати популярна американська співачка Леді Гага.

Вона не тільки зіграє в картині, але і напише спеціально для неї кілька музичних композицій. Очікується, що зйомки стартують на початку 2017 року. Прокатний графік мюзиклу на момент написання даної замітки не уточнювався.



Нагадаємо, що спочатку студія Warner Bros, планувала залучити в якості режисера Клінта Іствуда, який в свою чергу розраховував на участь в проекті співачки Бейонсе Ноулз. Однак в результаті завантаженість Іствуда не дозволила йому зайняти режисерське крісло, а контракт з Бейонсе так і не був укладений.

Це буде вже четверта повнометражна версія знаменитого мюзиклу. Оригінальна картина, головні ролі в якій зіграли Пеггі Вуд, Лана Тернер, Фредрік Марч, Джанет Гейнор, Адольф Менжу, Мей Робсон, Лайонел Стендер і інші актори, була випущена на екрани в 1937 році. Найвідомішою вважається версія 1954 року, в якій знімалися Джуді Гарленд, Джеймс Мейсон, Чарльз Бікфорд, Аманда Блейк, Джеймс Браун, Джордж Фішер та інші голлівудські зірки.
Переглядів: 873 | Додав: Elnino | Теги: мюзикл, Зірка народилася, новнии, Леді Гага, Бредлі Купер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |