RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 31 » Леді Гага може зіграти Донателлу Версаче
18:42
Леді Гага може зіграти Донателлу Версаче
Стали відомі деякі подробиці, що стосуються виробництва другого і третього сезонів антології "Американська історія злочинів". Про них на щорічному фестивалі PopFest, проведеному виданням Entertainment Weekly, розповів творець антології FX Райан Мерфі.

Як і було оголошено раніше, другий сезон розповість про катастрофічні наслідки урагану "Катріна", що вибухнув в 2005 році. Третій сезон буде присвячений вбивству відомого модного дизайнера Джанні Версаче, що сталося в 1997 році. Зйомки обох сезонів пройдуть одночасно з різними акторськими складами і виробничими командами - "Катріни" - в червні, а "Versace / Cunanan" - в квітні 2017 року.



На даний момент ведеться кастинг акторів в обидва сезони, подробиці якого не розголошуються. На запитання ведучого заходу, чи роль "ідеальної Донателли Версаче" дісталася Леді Газі, Мерфі витримав паузу і з усмішкою перепитав: "Як ви сказали?", Після чого в залі піднявся шалений шум.

"Мене завжди цікавила і жахала історія, що сталася з Версаче, і я подумав, що вона ідеально підходить до тематики антології, оскільки це поліцейське розслідування, - зазначив Мерфі. - Серійний вбивця Ендрю Кьюненен вбив чотири людини, перш ніж справа дійшла до Версаче, і продовжував залишатися не спійманим. Ми хочемо розібратися і з'ясувати, чому так сталося. Трагедії з Версаче можна було б уникнути, якби Кьюненена стали шукати відразу після першого вбивства, але ж він вбивав геїв, і всім було наплювати. Це справжня історія злочину в Америці , так що, ми за неї беремося ".
Переглядів: 646 | Додав: Elnino | Теги: Американська історія злочинів, серіал, 3 сезон, Донателла Версаче, новини, Леді Гага | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |