RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 25 » Леа Сейду зіграє головну жіночу роль в «Гамбіті»
12:53
Леа Сейду зіграє головну жіночу роль в «Гамбіті»
Французька актриса Леа Сейду зіграє головну жіночу роль у фільмі, присвяченому популярному герою всесвіту "Люди Ікс" Гамбіту. Про це повідомляє видання Deadline.

Стверджується, що їй належить втілити на екрані образ Беладони. Персонаж вперше з'явився в коміксі "X-Men" Vol. 2 # 8 в 1992 році. Белладонна є дочкою глави синдикату вбивць з Нового Орлеана. Володіє надприродними здібностями, схожими на здатності самого Гамбіту. Вміє генерувати згустки плазми.



Постановником фільму "Гамбіт" призначений творець "Повстання планети мавп" Руперт Уайатт. Титульну роль погодився виконати Чаннінг Татум. Контракт актора передбачає участь у кількох проектах, в яких буде фігурувати його герой. Татум також візьме на себе частину продюсерських обов'язків. Сценарій картини підготують Джошуа Зітумер і Кріс Клермонт.

Очікується, що зйомки фільму стартують в жовтні 2015 року з прицілом на прем'єру 7 жовтня 2016. Дати прем'єр наступних фільмів, присвячених Гамбіту і його оточенню на момент написання даної замітки не уточнювалися. Що стосується Леа Сейду, то глядачі зможуть побачити її восени 2015 у фільмі "007: Спектр", в якій актриси, якій дісталася роль "дівчини Бонда".
Переглядів: 451 | Додав: Elnino | Теги: Гамбіт, Леа Сейду, фільм, новини, Ченнінг Татум | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |