RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 13 » Квентін Тарантіно підготував дві версії «Мерзенної вісімки»
20:44
Квентін Тарантіно підготував дві версії «Мерзенної вісімки»
Квентін Тарантіно підготував дві версії свого вестерна "Мерзенна вісімка". Одна з них, як повідомляє видання Variety, демонструватиметься під час промо-туру, який стартує на два тижні раніше офіційної прем'єри.

За твердженням самого режисера, хронометраж промо-версії, яка буде демонструватися в форматі Panavision 70мм, складе 3 години дві хвилини. Варіант, який надалі побачать глядачі в прокаті буде коротшим. Тарантіно підкреслив, що, надаючи глядачам можливість побачити більш тривалу версію "Мерзенної вісімки", він ні в якому разі не прагне завдати шкоди майбутньому прокату картини в мультиплексах. Він змінив деякі сцени, щоб проект в цілому відповідав різним способам перегляду.



Нагадаємо, що в ключові ролі у вестерні зіграли Чаннінг Татум, Семюел Л. Джексон, Курт Рассел, Уолтон Гоггінс, Дженніфер Джейсон Лі, Тім Рот, Зої Белл, Майкл Медсен, Деміан Бішір, Брюс Дерн та інші популярні голлівудські актори. Щоб достовірно передати стилістику класичних вестернів 50-х і 60-х років Тарантіно використовував для зйомок фільму камери Ultra Panavision 70, що дозволяють отримати зображення надширокого формату, популярного в середині минулого століття.
Переглядів: 431 | Додав: Elnino | Теги: Квентін Тарантіно, кіно, Мерзенна вісімка, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |