RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 29 » Квентін Тарантіно не користується послугами Netflix
23:04
Квентін Тарантіно не користується послугами Netflix
Квентін Тарантіно воліє дивитися фільми на відеокасетах і DVD-дисках, а не за допомогою потокових сервісів. Своїм поглядом на популярні в наші дні послуги потокових сервісів, а також про зльоти і падіння американських відеомагазинів знаменитий режисер поділився з автором книги "I Lost It At The Video Store" Томом Ростоном, який для глави "In the Wake Up Streaming" взяв інтерв'ю у ряду кіновиробників, серед яких Кевін Сміт, Даррен Аронофскі, Девіл О. Рассел, Даг Лайман, Грег Моттола та інші. Витяги бесіди наводить видання IndieWire.

Зокрема Тарантіно сказав наступне: "Я не в захваті від всіх цих відеосервісів. Мені подобається тримати в руці щось тверде і сьогодення. І я не можу дивитися фільми на лептопі. Я взагалі не користуюся послугами Netflix".



Незважаючи на зростаючу популярність відеосервісів Netflix, Hulu, Amazon і послуг VOD, режисер віддав перевагу поповнити свою бібліотеку відеокасетами, викупивши архів магазину Video Archives, що дає касети напрокат. Цей магазин також відомий як місце, де Тарантіно працював перед тим, як зняти "Кримінальне чтиво". "Вони вийшли з бізнесу, і я купив всю їх номенклатуру. Приблизно вісім тисяч касет і DVD", - пояснив режисер.

Тарантіно є власником кінотеатру New Beverly Cinema в Лос-Анджелесі, в якому демонструються тільки фільми, зняті на плівку. Режисер "Мерзенної вісімки" періодично поповнює свою колекцію фільмами, які він записує на чисті касети з телевізора.
Переглядів: 575 | Додав: Elnino | Теги: Квентін Тарантіно, Netflix, Hulu, новини, Amazon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |