RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 19 » Курт Рассел, Кейт Хадсон і Мел Гібсон знімуться в серіалі про золоту лихоманку
10:02
Курт Рассел, Кейт Хадсон і Мел Гібсон знімуться в серіалі про золоту лихоманку
Курт Рассел, Кейт Хадсон і Мел Гібсон отримали ролі в новому серіалі про золоту лихоманку 1849 року виробництвом якого займеться компанія The Mark Gordon Company. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

"The Barbary Coast" за мотивами однойменної книги Герберта Есбері "Барбарія" починається з золотої лихоманки 1849 році: величезний потік золотошукачів, любителів азартних ігор, злодіїв, повій, політиків та інших дармоїдів кинувся в сторону крихітного поселення Сан-Франциско. Протягом 70-ти років цей унікальний злочинний район був місцем зосередження пороку і розпусти, і в той же час мав інтригу і своєрідну чарівність в порівнянні з будь-яким іншим місцем на американському континенті.

Рассел і його пасербиця Хадсон зіграють головні ролі, в той час як роль Гібсона буде повторюваною. Лауреат премії "Оскар" ( "Хоробре серце") виступить співавтором сценарію і постановником, а також розділить функції виконавчого продюсера з Расселом, Хадсон, її братом - актором Олівером Хадсоном, сином Рассела - актором Уайаттом Расселом, Брюсом Девеем і Ріком Нікіта. Міжнародною дистрибуцією серіалу займеться Entertainment One. Згідно інсайдерської інформації, The Mark Gordon Company планує запропонувати серіал кабельним каналам і потоковим сервісам.



"Більшість не знайома зі скандальною історією Сан-Франциско, і" The Barbary Coast "представить живописний портрет того періоду, коли успіх часто завойовували незаконним і жорстоким шляхом, - сказав у своїй заяві Марк Гордон. - Я дуже радий, що Курт і Кейт працюють разом з Мелом, чиє режисерське бачення пожвавить ті непрості часи в нашій історії ".
Переглядів: 577 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Курт Рассел, Кейт Хадсон, Мел Гібсон, новини, The Barbary Coast | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |