RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 3 » Кросовер «Стріли» і «Костянтина» потрапив в мережу
17:40
Кросовер «Стріли» і «Костянтина» потрапив в мережу
Попередній варіант п'ятого епізоду четвертого сезону серіалу "Стріла", "Переслідуваний" ("Haunted"), який є своєрідним кросовером персонажів Зеленої Стріли (Стівен Амелл) і Джона Костянтина (Метт Райан), потрапив в мережу за три дні до його прем'єри на каналі The CW. Про це повідомляє видання Deadline.

Епізод, в якому Метт Райан повторює свою роль центрального персонажа з серіалу "Костянтин", що транслювався каналом NBC в сезоні 2014-2015, був викладений в торрентах в неділю ввечері. До ранку понеділка, 2 листопада 2015 року, серія була скачана більше одинадцяти тисяч разів. Джерело витоку невідоме, але чорнові монтажні копії епізоду були відправлені телевізійним критикам заздалегідь, а на скачаних версіях епізоду присутній напис з антипіратським попередженням.

Згаданий епізод є результатом безуспішної кампанії з порятунку "Костянтина", який NBC закрив у травні поточного року у зв'язку з низькими рейтингами. Трінадцатісерійному шоу вдалося обзавестися армією відданих шанувальників, включаючи Стівена Амелла, який публічно заявив про свою готовність знятися в гостьовій ролі в "Костянтині", якщо серіал знайде новий будинок на іншому каналі. Також Амелл зробив великі зусилля, щоб персонаж Райана з'явився в четвертому сезоні "Стріли".



Поява Джона Костянтина в "Стрілі" пов'язана з містичним, надприродним і дуже важливим поворотом у сюжеті. В епізоді "Переслідуваний" Зелена Стріла звертається до Джона Костянтина за допомогою у вирішенні ситуації, пов'язаної з Сарою Ленс, нещодавно воскреслої з мертвих, щоб пізніше з'явитися в одній з центральних ролей в майбутньому супергероїчному серіалі " Легенди завтрашнього дня ". Чи позначиться витік на рейтингах, поки невідомо, але епізод, з яким пов'язані великі очікування, вже отримав позитивну критику. Офіційний дебют епізоду "Переслідуваний" відбудеться в середу, 4 листопада 2015 року, на каналі The CW.
Переглядів: 625 | Додав: Elnino | Теги: Стріла, Дата, кросовер, новини кіно, Костянтин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |