RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 9 » Критики в захваті від «Першого месника 3»
13:20
Критики в захваті від «Першого месника 3»
Компанія Walt Disney вперше показала в Північній Америці свій фільм "Перший месник 3: Протистояння" професійним критикам, і останні прийшли в захват від побаченого. Про це повідомляє видання ComicBook.

"Перший месник 3" надзвичайно гарний. Він, в якомусь сенсі, навіть більше "Месники", ніж попередні частини "Месників". Я дуже старався не порівнювати цей проект з "Бетменом проти Супермена", але це складно. "Перший месник 3" набагато краще саме тому, що він досягає успіху в тому, в чому його суперник програє - в розвазі. Головна битва в картині - це просто щось неймовірне. Як всі і припускали, Людина-павук буквально краде шоу ", - написав на своїй сторінці в Twitter оглядач Майкл Семпсон.



"Перший месник 3" фантастичний. Просто фантастичний. Тепер він другий в моєму рейтингу кращих фільмів Marvel. Набагато краще "Бетмена проти Супермена", ну, може поступається лише "Дедпулу". В "Іншій війні" була трохи краще історія, але тут краща дія ", - додає кореспондент видання Collider Джон Кампеа.

"Перший месник 3" буде гідний всіх своїх грошей. Мені дуже сподобалася Людина-павук. Чедвік Боузман просто прекрасний в ролі Чорної пантери. Не терпиться побачити сольний фільм з ним. У "Першому меснику 3" всі сутички настільки вражаючі саме тому, що глядачі співпереживають усім героям. Це не просто гарні хлопці луплять поганих ", - підкреслює рецензент Стівен Вайнтрауб.

В цілому, переважна більшість критиків порівнюють новий фільм Marvel з "Бетменом проти Супермена" та ці порівняння завжди на користь першого, і всі відзначають дуже вдалу реалізацію образу Людини-павука.
Переглядів: 738 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Marvel, критики, walt disney, Перший месник 3.новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |