RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 30 » Критики розкритикували фільм «Термінатор 5: Генезис»
13:23
Критики розкритикували фільм «Термінатор 5: Генезис»
Критики провідних західних видань, що пишуть про кіно, розгромили фільм "Термінатор 5: Генезис". Про це свідчить рейтинг картини, зафіксований порталом Rotten Tomatoes. На момент написання даної замітки він опустився до 33 відсотків.

Ось лише деякі фрагменти рецензій. "У 1984 році в" Термінаторі "машини прибули з майбутнього і постаралися стерти людство з лиця Землі. А за допомогою фільму" Термінатор 5: Генезис "вся франшиза повернулася з минулого, щоб знищити річний прокат", - написав кореспондент видання The Wrap.



"Немає відчуття, що сценарій був ретельно вибудуваний, структурований і відполірований талановитими драматургами. І ми вже бачили ці сцени або схожі на них так багато разів в інших фільмах до цього", - вторить йому рецензент з видання The Hollywood Reporter.

"Розчаровує той факт, що у творців не виявилося свіжих ідей для перезапуску франшизи. Чогось, що ми не бачили до цього", - додає представник видання Comingsoon.

Що стосується прогнозів касових зборів, то фільму пророкують старт в домашньому прокаті з результатом 50-55 мільйонів за п'ять днів. Що в умовах жорсткої конкуренції може не дозволити йому зайняти перше місце. Творцям картини залишається сподіватися тільки на міжнародний прокат.
Переглядів: 592 | Додав: Elnino | Теги: Rotten Tomatoes, критики, Термінатор 5: Генезис, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |