RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 2 » Критики розгромили «Загін самогубців»
23:16
Критики розгромили «Загін самогубців»
Впливові зарубіжні видання, які пишуть про кіно, опублікували в більшості своїй розгромні рецензії на фільм "Загін самогубців", який заснований на серії популярних коміксів компанії DC. На момент написання даної замітки рейтинг картини на найбільшому сайті-зібранні професійних рецензій RottenTomatoes становив всього 34 відсотки. Ось лише деякі витяги з текстів з приводу фільму.

"Суперкоманді лиходіїв Девіда Ейера неймовірно нудна, не надихаюча і, що найгірше, зовсім не запам'ятовується", - написав рецензент Vanity Fair Річард Лоусон.

"Дивовижний конфуз, який ні на секунду не стає настільки крутим, як хоче здаватися," Загін самогубців "зібрав команду кращих суперлиходіїв і зовсім не знає, що з ними з усіма робити", - вторить йому автор видання The Hollywood Reporter Тодд Маккарті.



"Хто вкрав душу у" Загону самогубців "? Я припущу, що це було рішення Ейерса - віддати перевагу імпотенції і відмовитися від звичної йому ураганної дії на догоду рейтингу PG-13 в прагненні, швидше, підлещуватися перед глядачем, а не кидати йому виклик або навіть поранити ", - пише рецензент Rolling Stone Пітер Треверс.

Деякі автори виявилися лояльнішими, однак і вони підкреслюють очевидні недоліки проекту.
"Для компанії DC, яка запустила цей всесвіт навесні, коли вийшов" Бетмен проти Супермена "," Загін самогубців "став маленьким кроком вперед. Але ж це міг бути великий крок", - жалкує кореспондент видання Entertainment Weekly Кріс Нашаваті.
Переглядів: 920 | Додав: Elnino | Теги: DC, Загін самогубців, критика, новини, розгром | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |