RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 29 » Крістофер Нолан зніме фільм про Дюнкеркську евакуацію
11:03
Крістофер Нолан зніме фільм про Дюнкеркську евакуацію
Крістофер Нолан ("Бетмен: Початок") продовжить співпрацю з кіностудією Warner Bros. Pictures. Як повідомляється в офіційному прес-релізі, його результатом стане створення фільму з робочою назвою "Дюнкерк", присвяченого одній з наймасштабніших операцій часів Другої світової війни.

Нагадаємо, що після прориву лінії Мажино німецькі війська блокували Британський експедиційний корпус, залишки бельгійської армії і французькі частини біля міста Дюнкерк. Надавши відчайдушний опір, союзні війська змогли зупинити просування німців. Пауза, що виникла дозволила британським властям організувати евакуацію, в якій взяли участь не тільки бойові кораблі, а й рибальські, торговельні та вантажні судна. У результаті більше 330 тисяч військовослужбовців союзних військ були переправлені на територію Англії. Кадрова армія Великобританії, що отримала безцінний бойовий досвід, була врятована.



За вже сформованою традицією, Нолан буде знімати наймасштабніші епізоди у форматі IMAX 65mm. Бюджет проекту на момент написання даної замітки не уточнювався. Прем'єра картини намічена на 21 липня 2017 року.

Відзначимо, що в цей же день на екрани має вийти екранізація коміксу "Валеріан і місто тисячі планет", а за тиждень до цього "Планета мавп: Війна".
Переглядів: 463 | Додав: Elnino | Теги: Крістофер Нолан, фільм, новини, Дюнкерк, Warner Bros. Pictures | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |