RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 17 » Крістофер Нолан є противником преміального домашньому перегляду
11:42
Крістофер Нолан є противником преміального домашньому перегляду
У Голлівуді розгорілися неабиякі суперечки з приводу схеми преміального домашнього показу кінофільмів, яка була запропонована одним із засновників соціальної мережі Facebook Шоном Паркером. Як повідомляє видання Variety одним з противників ідеї виступив режисер Крістофер Нолан ("Інтерстеллар").

У своєму посланні з цього приводу він послався на думку свого знаменитого колеги. "Мені важко висловитися переконливіше з приводу необхідності збереження театральних прем'єр, ніж це зробили Джеймс Кемерон і Джон Ландау", - написав Нолан. Він мав на увазі коментарі останніх, опубліковані днем ​​раніше. Зокрема, Ландау заявив, що не розуміє причину, по якій "індустрія розваг повинна позбавляти глядачів можливості насолодитися роботами кінематографістів в найбільш ефективному і вражаючому вигляді".



Варто відзначити, що по іншу сторону "барикад" також виявилися вельми впливові представники Голлівуду. Так, цю ідею підтримали Стівен Спілберг, Джей Джей Абрамс і Пітер Джексон. Останній навіть охарактеризував її як новий щабель у розвитку кіноіндустрії.

Згідно з планами авторів схеми, користувачі зможуть купувати спеціальні приставки, а потім "орендувати" фільми в день їх театральної прем'єри за 50 доларів. Частина цієї суми буде діставатися прокатникам і студіям.
Переглядів: 681 | Додав: Elnino | Теги: Крістофер Нолан, покази, новини, кіноіндустрія, преміум, голівуд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |