RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 21 » Крістіан Бейл зіграє у фільмі про Енцо Феррарі
17:08
Крістіан Бейл зіграє у фільмі про Енцо Феррарі
Крістіан Бейл може зіграти головну роль у біографічному фільмі, присвяченому знаменитому італійському конструктору і підприємцю Енцо Феррарі, який збирається знімати режисер Майкл Манн. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Сценарій картини буде заснований на творі Брока Йєтса "Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Race, The Machine" ("Енцо Феррарі: Людина. Автомобілі. Гонка. Машина"), виданому в 1991 році, і що розповідає про сходження Феррарі до вершини світового автопрому.

Відзначимо, що Майкл Манн мріяв екранізувати біографію конструктора протягом багатьох років, але раніше йому не вдавалося заручитися підтримкою з боку голлівудських студій. Терміни робіт і можливий прокатний графік картини не уточнюються.



Нагадаємо також, що Крістіан Бейл вже співпрацював з режисером. Актор знімався в його картині "Джонні Д.", яка була випущена в 2009 році. Вона була присвячена знаменитому американському гангстерові Джон Діллінджеру.

У Бейла вельми насичений знімальний графік. У 2015 році глядачі могли бачити його відразу в декількох картинах, наприклад, у драмі "Лицар кубків". У 2016 році він повинен з'явитися в образі консультанта Тревіса МакГі в детективі "Розставання в блакитному", який стане екранізацією однойменного твору.
Переглядів: 542 | Додав: Elnino | Теги: Крістіан Бейл, Майкл Манн, новини, фільм, Енцо Феррарі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |