RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 16 » Крістіан Бейл і Оскар Айзек побачать падіння Османської імперії
23:04
Крістіан Бейл і Оскар Айзек побачать падіння Османської імперії
Портал The Wrap ділиться ексклюзивною інформацією про те, що Крістіан Бейл і Оскар Айзек отримали головні ролі в драмі «Обіцянка» * (The Promise), зйомки якої очолить оскароносний режисер Террі Джордж («Готель Руанда»). Фільммейкер написав сценарій до майбутньої картини у співавторстві з Робін Суікорд («Мемуари гейші»).

Продюсерські функції проекту покладені на Майка Медавоя, Ралфа Уінтера і Вільяма Хорберга. Початок зйомок запланований на осінь цього року.

Події фільму розгортаються в період падіння Османської імперії, коли в Туреччині в самому розпалі була війна за незалежність. Головні герої - талановитий студент-медик на ім'я Майкл (Айзек), витончена Ана і Кріс (Бейл), відомий американський журналіст, який живе в Парижі. Майкл - людина, яка поважає традиції, а Кріс, рухомий спрагою пригод, мріє побувати на полі бою. Але є у хлопців і дещо спільне - вони закохані в одну і ту ж дівчину ...



Крістіан Бейл недавно завершив роботу над драмою «Велика гра на пониження. Таємні пружини фінансової катастрофи »і планував приступити до картини« Тревіс Макгі », але через травму акторові довелося почекати зі зйомками в екранізації роману Джона Д. Макдоналда. Айзек, у свою чергу, нещодавно порадував глядачів появою у фільмах «Найжорстокіший рік» та «З машини», а зараз Оскар приміряє образ лиходія на знімальному майданчику блокбастера «Люди Ікс: Апокаліпсис».
Переглядів: 452 | Додав: Elnino | Теги: Оскар Айзек, Крістіан Бейл, Обіцянка, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |