RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 19 » Кріс Претт спростував слухи про його участь в «Мисливцях за привидами»
23:50
Кріс Претт спростував слухи про його участь в «Мисливцях за привидами»
Кріс Претт спростував слухи про його можливу участь у зйомках альтернативного продовження фільму "Мисливці за привидами", продюсером якого нібито повинен стати Ченнінг Татум. Відповідну заяву актор зробив в інтерв'ю виданню GQ.

"Ніхто ніколи не говорив зі мною на цю тему. Ніколи. Я взагалі-то бачив Ченнінга всього пару разів. Наскільки я знаю, все це повна нісенітниця", - пояснив він. Раніше повідомлялося про те, що для реалізації масштабних планів з розвитку франшизи "Мисливці за привидами" студія Sony Pictures організувала нову виробничу компанію під назвою Ghostcorps, керівниками якої були призначені творці оригінальних "Мисливців за привидами" Айван Рейтман і Ден Ейкройд.



Саме ця група і запропонувала зняти альтернативну версію чергового продовження. Обов'язок підготувати сценарій картини було покладено на Дрю Пірса. Очікувалося, що зйомки стартують не раніше середини 2016 року, тобто вже після виходу "Мисливців за привидами 3".

У цьому ж інтерв'ю Кріс Претт підтвердив, що представники студії Walt Disney дійсно згадували його ім'я у зв'язку з планами зняти продовження "Індіани Джонса". Однак, за словами самого актора, в його знімальному графіку і так багато пригодницьких кінопроектів.
Переглядів: 545 | Додав: Elnino | Теги: Кріс Претт, Мисливці за привидами, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |