RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 11 » Кріс Пайн зіграє в «Лізі справедливості»?
22:04
Кріс Пайн зіграє в «Лізі справедливості»?
Портал Latino Review ділиться чутками про те, що Кріс Пайн («Зоряний шлях») претендує на роль Хела Джордана в кінематографічному всесвіті Warner Bros. і DC.

Пайн розглядався на цю роль в екранізації «Зеленого Ліхтаря» 2011 року, але студійні боси віддали перевагу Райану Рейнолдсу. За відомостями інсайдерів, новий виконавець ролі супергероя буде вперше представлений глядачам в першій частині «Ліги справедливості», зйомки якої повинні стартувати на початку наступного року.

На даний момент WB і DC вже знайшли акторів, яким належить втілити образи таких учасників знаменитої команди борців зі злом, як Бетмен (Бен Аффлек), Супермен (Генрі Кавілл), Чудо-жінка (Галь Гадот), Флеш (Езра Міллер), Кіборг (Рей Фішер) і Аквамен (Джейсон Момоа).



Раніше ходили чутки про те, що новим Зеленим Ліхтарем може стати не Хел Джордан, а Джон Стюарт. Одним з претендентів на цю роль вважався Тайрез Гібсон, а сьогодні про бажання зіграти супергероя оголосив Коммон («Пекло на колесах» / Hell on Wheels). Американський репер і актор повинен був постати в цьому образі в проекті Джорджа Міллера Justice League: Mortal, який був зірваний через страйк сценаристів 2007-2008 років.



Перша частина «Ліги справедливості» вийде на екрани 17 листопада 2017, а прем'єра перезавантаження «Зеленого Ліхтаря» запланована на 19 червня 2020 року.
Переглядів: 643 | Додав: Elnino | Теги: новини, фільм, Ліга справедливості, Кріс Пайн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |