RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 26 » Кріс Морган збереже брутальність Конана
23:40
Кріс Морган збереже брутальність Конана
В інтерв'ю порталу The Arnold Fans продюсер і сценарист Кріс Морган розповів про роботу над картиною «Король Конан».

«Наш фільм буде продовженням" Конана-варвара "Джона Міліуса, - зазначив Морган. - Коли ми зустрінемо Конана знову, він уже встигне побувати злодієм, воїном, піратом, королем, легендою і старцем. Уявіть собі "Непрощений", але з варваром у головній ролі ...

Джон Міліус - справжній візіонер і мій особистий кумир. На основі історій Роберта І. Говарда та ілюстрацій Френка Фразетті йому вдалося створити фантастичний всесвіт. Сподіваюся, нам вдасться відповідати рівню першого фільму. Нам пощастило, що сценаристи, продюсери і, звичайно, сам Арнольд Шварценеггер є справжніми фанатами Конана. Можу запевнити шанувальників франшизи, що ми шануємо традиції оригіналу.



Одне з основних наших завдань полягає в тому, щоб зберегти брутальність Конана. Цей герой не звик брати участь в ефектних поєдинках на мечах, а завжди знаходить найбільш швидкий і ефективний спосіб розправитися з ворогом. На мій погляд, публіка любить Конана за його політичну некоректність. Він спочатку діє, а тільки потім думає. Герой, якому плювати на цивілізовані способи спілкування, став ковтком свіжого повітря для глядачів. Але при цьому він залишався чудовим бійцем, лідером і другом ».

Зйомки «Короля Конана» розраховують розпочати після завершення промокампанії блокбастера «Термінатор: Генезис». Він вийде в український прокат 2 липня.
Переглядів: 538 | Додав: Elnino | Теги: новини, фільм, Король Конан, Кріс Морган | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |