RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 26 » Кріс Еванс прокоментував перетворення Капітана Америки в лиходія
23:40
Кріс Еванс прокоментував перетворення Капітана Америки в лиходія
Виконавець ролі Капітана Америки в фільмах студії Marvel Кріс Еванс прокоментував звістку про те, що його герой у новій серії коміксів став агентом Гідри. "ГІДРА?!?!?!", - Написав він на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter, супроводивши свій вигук красномовним хештегом #sayitaintso, який можна перевести "скажіть, що це не так".

Шанувальники актора відреагували на його коментар безліччю ілюстрацій і навіть відеороликів, в яких Капітан Америка відображений розриваючи комікс Marvel.

Нагадаємо, що Marvel представила нову серію під назвою "Капітан Америка: Стів Роджерс # 1" 25 травня 2016 року. Уже в першому випуску було заявлено, що Стів Роджерс - глибоко законспірований агент нацистської організації Гідра.



Відповідальний редактор Marvel Том Брівурт пообіцяв, що вже у другому випуску шанувальники суперегероя зможуть дізнатися, як сталося вербування Роджерса в роки Другої світової війни. Подробицями він ділитися не став. Таким чином, вперше за 75 років своєї історії один з головних американських супергероїв перейшов на бік злочинців.

Сталося це в той момент, коли в прокаті знаходився фільм "Перший месник 3: Протистояння", касові збори якого перевищили один мільярд доларів.
Переглядів: 700 | Додав: Elnino | Теги: Гідра, Кріс Еванс, Капітан Америка, Лиходій, Marvel, новини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |