RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 11 » Кріс Еванс порадив конкурентам не намагатися повторити успіх Marvel
14:24
Кріс Еванс порадив конкурентам не намагатися повторити успіх Marvel
Спроби повторення схеми розвитку кіновсесвіту, заснованого на популярних коміксах Marvel, приречені на провал. Як повідомляє видання Variety, таку думку висловив на прес-конференції, присвяченій виходу картини "Перший месник 3: Протистояння" виконавець ролі Капітана Америки Кріс Еванс.

"У них монополія, тільки вони займаються цим, і ні у кого іншого не вийде повторити цей успіх", - сказав він, не уточнивши, про яких саме конкурентів йдеться, однак присутні на заході журналісти зрозуміли, що це був натяк на кіновсесвіт DC і, зокрема, на випущений в березні 2016 роки фільм "Бетмен проти Супермена: на зорі справедливості".



Слова Еванса підтримав глава Marvel Studios Кевін Фейдж. "Я говорив це і раніше, і з кожним разом, коли до нас приєднуються все нові актори, твердження стає все більш актуальним. Ніколи в історії кінематографа не збирався такий акторський ансамбль. Ми навіть змушені були сьогодні розділитися на дві прес-конференції, так як у нас кожен актор - виконавець головної ролі ", - сказав він.

Нагадаємо, що в картині знімалися Скарлетт Йоханссон, Том Холленд, Кріс Еванс, Елізабет Олсен, Роберт Дауні мл., Себастіан Стен, Пол Радд, Маріса Томей, Емілі ВанКемп, Чедвік Боузман і інші актори. Перші відгуки про фільм були в основному позитивні.
Переглядів: 623 | Додав: Elnino | Теги: Протистояння, Перший месник 3, DC, Кріс Еванс, Marvel, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |