RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 30 » «Крик» продовжений на другий сезон
22:29
«Крик» продовжений на другий сезон
Канал MTV оголосив про продовження серіалу "Крик", заснованого на популярній хоррор-франшизі, на другий сезон. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Прем'єра серіалу, яка відбулася 30 червня 2015 року зібрала біля екранів 1,03 мільйона чоловік. За наступні три дні кількість переглядів пілота виросла до шести мільйонів. Таким чином, прем'єрна серія шоу, виробництвом якого займається The Weinstein Co., стала найпопулярнішим телепроектом у свій часовий відрізок для вікової категорії глядачів MTV від 12 до 34 і від 18 до 34 років.

"Крик", головні ролі в якому виконують Бекс Тейлор-Клаус, Джон Карна, Уілла Фіцджералд, Трейсі Міддендорф і Джейсон Уайлз, фокусується на пошуку вбивці популярної в місті дівчини, Ніни (Белла Торн), і з'ясуванні питання, чи не повернувся в місто вбивця попереднього покоління, Брендон Джеймс.



Ім'я вбивці відкриється у фіналі сезону, а тим часом продюсери говорять про те, що хотіли б дотримуватися традиційного формату, хоча вже обговорювали можливість антології, на зразок "Американської історії жахів".

Виконавчий продюсер Джилл Є. Блотвогел зазначила, що творці хотіли б зберегти основний акторський склад так довго, як це буде можливо, тобто, поки когось не вб'ють. Її колега, Джейм Паглія, додав, що глядачі будуть "задоволені відповідями" в першому сезоні, а в другому сезоні "будуть підняті більш серйозні питання і загадки, які потрібно буде вирішити".
Переглядів: 551 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Джилл Є. Блотвогел, крик, 2 сезон, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |