RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 16 » «Краще подзвоніть Солу» продовжено на третій сезон
14:20
«Краще подзвоніть Солу» продовжено на третій сезон
Кабельний канал AMC продовжив серіал "Краще подзвоніть Солу" на третій сезон. Продовження приквела культової драми "Пуститися берега" буде складатися з десяти епізодів. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter

У третьому сезоні серіалу виробництва Sony Pictures Television Вінс Гілліган і Пітер Гулд продовжать виконувати обов'язки шоураннерів. Виконавчими продюсерами драми, головну роль в якій грає Боб Оденкірк, є Марк Джонсон, Мелісса Бернштейн і Томас Шнауз.

"Краще подзвоніть Солу", який отримав в 2015 році сім номінацій на премію "Еммі", включаючи категорію "кращий драматичний серіал", збирає в середньому по 4,4 мільйона глядачів з урахуванням переглядів на DVR за три дні після ефіру, з яких 2, 7 мільйона належать аудиторії дорослих від 25 до 54 років, і 2,5 мільйона - до 50 років.



"Все, чого Вінс, Пітер, Боб і вся команда змогли досягти в" Краще подзвоніть Солу ", дійсно, рідко і разюче. Вони взяли одне з найбільш легендарних і улюблених фанатами шоу в історії телебачення і створили приквел, який піклується про себе сам, - сказав у своїй заяві президент AMC Чарлі Колльер. - Спостерігати за продуманим, мелодійним і морально гнучким перетворенням Джиммі Макгілла в Сола Гудмана, неймовірно захоплююче. і неважливо при цьому, чи були ви спочатку шанувальником "Пуститися берега" чи ні. у шоу є власна атмосфера і темп, і ми з великим нетерпінням чекаємо продовження цієї історії в третьому сезоні ".
Переглядів: 783 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Краще подзвоніть Солу, 3 сезон, AMC, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |