RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 21 » Костюм Дарта Вейдера відновили для «Зоряних війн. Ізгой»
00:43
Костюм Дарта Вейдера відновили для «Зоряних війн. Ізгой»
Лорд сітхів Дарт Вейдер, є ключовим антагоністом в оригінальній трилогії "Зоряні війни", дійсно з'явиться у фільмі "Зоряні війни. Ізгой". Про це з посиланням на свої джерела інформації повідомляє ресурс Making Star Wars, відомості якого з приводу сьомого епізоду раніше неодноразово підтверджувалися.

Стверджується, що експерти Lucasfilm відтворили точну копію костюма Вейдера, в якому він постав перед глядачами "Нової надії". Більше того, анонімні інформатори підкреслюють, що Джеймс Ерл Джонс, який озвучував Вейдера буде знову залучений до роботи над картиною.



Хто буде удостоєний честі ховатися під маскою лорда сітхів, поки не повідомляється. Найімовірніше, актор Девід Проуз, який виконував роль Вейдера в першій трилогії, не повернеться до цього образу через вельми непрості відносини, що склалися у нього в минулому зі студією Lucasfilm.

У картині будуть зніматися Фелісіті Джонс, Мадс Міккельсен, Бен Мендельсон, Алан Тьюдік, Дієго Луна, Форест Уїтакер, Донні Єн, Різ Ахмед, Джонатан Аріс, Аттіла Дж. Керекеш та інші актори. Очікується, що мова в ній піде про спроби повстанців викрасти креслення нової суперзброї Імперії - Зірки Смерті. Прем'єра відбудеться 15 грудня 2016 року.
Переглядів: 721 | Додав: Elnino | Теги: Дарт Вейдер, кіно, новини, оряні війни. Ізгой | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |