RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 17 » «Королеви крику» і «Імперія» продовжені на наступні сезони
12:09
«Королеви крику» і «Імперія» продовжені на наступні сезони
Антологія "Королеви крику" продовжена на другий сезон. Про це під час виставки Television Critics Association оголосили керівники Fox Дана Уолден і Гері Ньюман. Також стало відомо, що дія у другому сезоні з кампуса коледжу переміститься в лікарню, де деякі з найцікавіших і дивних медичних випадків знаходяться під спостереженням.

Незважаючи на гучні імена в акторському складі і творчій команді, а також дорогу рекламну кампанію, рейтинги хоррор-комедії творців "Лузерів" і "Американської історії жахів" Райана Мерфі, Бреда Фалчука і Іена Бреннана в день ефіру залишали бажати кращого. Однак недолік переглядів з лишком окупався за допомогою DVR, "відео на вимогу" і онлайн-сервісів. В результаті, серіал, який Мерфі називає "жуйка, заляпана кров'ю", став лідером серед осінніх шоу 2015 року зі "відстроченим" переглядом. Так, серія, що збирала "живу" аудиторію в 2,7 мільйона телеглядачів, збільшувала її за допомогою "відео на вимогу" до 7,2 мільйона чоловік.



У жовтневому інтерв'ю виданню Мерфі говорив про те, що в другому сезоні будуть задіяні актори всіх вікових груп, щоб задовольнити потреби глядацької аудиторії. Крім цього продюсер і режисер підкреслив, що деякі персонажі, які зуміли вижити в першому сезоні, з'являться в продовженні "Королев крику".
Про акторський склад другого сезону буде оголошено пізніше.

Також Fox продовжив драму "Імперія" на третій сезон. Серіал Лі Деніелса і Денні Стронга очолює список найбільш рейтингових шоу на громадському телебаченні у глядачів від 18 до 49 років. Виконавиця головної жіночої ролі Тараджі П. Хенсон стала лауреатом премії "Золотий глобус 2016".

Переглядів: 709 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, 3 сезон, Королеви крику, Імперія, новини, Fox | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |