RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 31 » Контракт Бена Аффлека не передбачає сольного фільму про Бетмена
13:45
Контракт Бена Аффлека не передбачає сольного фільму про Бетмена
Контракт Бена Аффлека зі студією Warner Bros. не передбачає його участі в сольному фільмі, присвяченому Бетмену. Про це розповів в інтерв'ю виданню The Holywood Reporter, офіційний представник актора Патрік Уайтселл.

"Він повинен ще знятися в" двох частинах "Ліги справедливості". Так що костюм він приміряє на себе в цілому три рази. Є ще дуже хороший сценарій про Бетмена, який він сам написав, але це ще тільки належить обговорювати ", - прокоментував він.

Раніше стверджувалося, що Бен Аффлек буде сценаристом і режисером картини про Темного лицаря Готема. Співавтором сценарію називався Джеф Джонс, який раніше працював над популярними серіалами "Стріла", "Таємниці Смолвіля", "Флеш", а також рядом відеоігор. Однак, судячи з останніх заяв, поки ці плани існують лише у вигляді припущень.



Фільм "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" був випущений в прокат в кінці березня 2016 року. За перші вихідні в домашньому прокаті він заробив 166 мільйонів доларів, що стало кращим результатом місяці, але не рекордним для студії Warner Bros. Світові збори досягли 420 мільйонів доларів. Проект заслужив розгромну критику і дуже низький за мірками блокбастерів такого рівня глядацький рейтинг.
Переглядів: 702 | Додав: Elnino | Теги: DC, кіно, Патрік Уайтселл, бетмен, Бена Аффлек, новни, сольний | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |