RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 25 » Конфлікт Віна Дізеля і Дуейна Джонсона може вирішитися на рингу
23:09
Конфлікт Віна Дізеля і Дуейна Джонсона може вирішитися на рингу
Конфлікт Віна Дізеля і Дуейна Джонсона на знімальному майданчику фільму "Форсаж 8" може бути частиною масштабної промо-кампанії, фіналом якої стане поєдинок двох акторів в рамках шоу WrestleMania 33 федерації професійного рестлінга WWE. Про це з посиланням на свої джерела в знімальній групі повідомляє видання Life and Style.

Анонімні інформатори не заперечують наявність реальних суперечностей між акторами під час роботи над фільмом. Однак гнівну заяву Дуейна Джонсона на його офіційній сторінці в Facebook, в якому він звинуватив "деяких колег чоловічої статі в боягузтві і непрофесіоналізмі" і навіть назвав їх "солодкими попками", - вже частина кампанії.



Стверджується, що саме Джонсон запропонував Дізелю зробити їх конфлікт публічним і таким чином забезпечити проекту додаткову рекламу. Він же розробив і всі наступні його етапи.

Природно, ніяких офіційних підтверджень цієї інформації немає, тому до неї варто ставитися з певною часткою недовіри, але необхідно зазначити один "дивний" збіг: 33-тє шоу WrestleMania відбудеться 2 квітня 2017 року, тобто рівно за 12 днів до виходу "Форсажу 8 "в прокат.

Нагадаємо також, що у Дуейна Джонсона відкритий контракт з WWE, за умовами якого він може повернутися на ринг в будь-який момент як тільки побажає.
Переглядів: 642 | Додав: Elnino | Теги: Дуейн Джонсон, Він Дізел, новини, WWE, конфлікт, Wrestlemania 33 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |