RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 22 » Компанія Time Warner виставлена на продаж
18:06
Компанія Time Warner виставлена на продаж
Компанія Time Warner, що володіє такими активами, як кіностудія Warner Bros. і DC Entertainment, виставлена ​​на продаж. Як повідомляє видання Bloomberg покупцем може виступити одна з найбільших американських телекомунікаційних компаній AT & T, переговори з керівництвом якої вже ведуться. Серед потенційних претендентів також називаються Google і Apple, тому AT & T форсувала переговорний процес.

Ринкова вартість Time Warner оцінювалася на момент написання даної замітки в 85-90 мільярдів доларів. На хвилі чуток про можливий продаж вартість акцій компанії виросла відразу на вісім відсотків до 89,4 долара за акцію.



Нагадаємо, що на момент злиття з компанією AOL, яке відбулося 15 років тому, акції оцінювалися на біржі в 208 доларів, а потім ціна систематично знижувалася. За прогнозами експертів з Уолл-стріт AT & T, буде готова придбати Time Warner навіть при вартості акцій в 104 долари за штуку.

Фінансисти впевнені, що основний актив, який цікавить потенційних покупців, це не студія Warner Bros. або DC Entertainment, а телеканал HBO, який демонструє стабільне зростання прибутку. Відзначимо, що HBO виробляє такі популярні серіали, як "Гра престолів", "Західний світ" та інші.
Переглядів: 711 | Додав: Elnino | Теги: продаж, кіно, акції, Time Warner, AT & T, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |