RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 9 » Компанія Alibaba купила частку в студії Стівена Спілберга
15:40
Компанія Alibaba купила частку в студії Стівена Спілберга
Китайська компанія Alibaba, що володіє популярним торговельним майданчиком, уклала партнерську угоду зі студією Amblin Partners, що частково належить Стівену Спілбергу. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, церемонія підписання, на якій був присутній сам знаменитий режисер і глава Alibaba Group Джек Ма, відбулася в Пекіні.

За умовами контракту, кінематографічний підрозділ Alibaba - Alibaba Pictures придбав частку в голлівудської студії, і взяв на себе зобов'язання фінансувати її проекти, а також сприяти їх просуванню на китайському кіноринку. Представники Alibaba Pictures отримають можливість увійти до ради директорів Amblin.



"Я не думаю, що між Заходом і Сходом відмінності дуже вже великі. Мабуть, тільки в тому, що Захід вміє краще розповідати історії", - сказав на церемонії Джек Ма, підкресливши, що саме цього належні йому структури мають намір навчатися у нових партнерів.

У свою чергу Спілберг пообіцяв "привнести більше Америки в Китай і більше Китаю в Америку". Першим спільним проектом партнерів стане просування фільму "Великий і дружній велетень", який повинен вийти в Китаї в середині жовтня 2016 року. Подальші плани на момент написання даної замітки не уточнювалися.
Переглядів: 707 | Додав: Elnino | Теги: стівен спілберг, китай, Amblin Partners, кіно, новини, Alibaba | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |