RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 15 » Комедію «Катастрофа» продовжено відразу на два сезони
13:35
Комедію «Катастрофа» продовжено відразу на два сезони
Потоковий сервіс Amazon продовжив серіал "Катастрофа" відразу на два сезони - третій і четвертий. Про це повідомляє видання ComingSoon.

Спільним виробництвом комедії, написаної за сценарієм Роба Делані ( "Якщо твоя дівчина - зомбі"), займаються студії Avalon Television, Birdbath Productions і Merman. Головні ролі виконують сам Делані та Шерон Хорган ( "Розлучення"). У комедійному серіалі розповідається про бурхливий роман, який нещодавно трапився між американцем Робом (Делані) і ірландкою Шерон (Хорган) в Лондоні, що привів до вагітності. Пара намагається зрозуміти, що в подібній ситуації правильно, а що - ні. Прем'єра третього сезону відбудеться на Amazon Prime Video в США в 2017 році, а четвертий сезон очікується в 2018 році.



"Мало які серіали сприймаються як щось особисте і приковують до себе увагу, балансуючи на грані комедії та драми, - сказав глава відділу Half Hour TV студії Amazon Studios Джо Льюїс. - У нашій родині поповнення, і наступні два сезони" Катастрофи "подарують нашим передплатникам більше любові, сміху і бійок ".

Делані та Хорган в спільній заяві сказали: "Зазвичай коли ти чуєш слово" катастрофа ", ти думаєш про щось жахливе і руйнівне. До сьогоднішнього дня це відбувалося з більшістю людей, проте тепер деякі з них згадують про наш серіал. Так що це слово набуло позитивного сенсу.
Переглядів: 694 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 3 сезон, 4 сезон, новини, Дата, Amazon, катастрофа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |