RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 19 » Комедійний жахливчик «Страшилки» очолив американський прокат
18:58
Комедійний жахливчик «Страшилки» очолив американський прокат
На минулих вихідних (18-20 жовтня) лідер попередніх двох тижнів - «Марсіянин» Рідлі Скотта - все-таки поступився пальмою першості в північноамериканському прокаті. Перше місце у фінансовому рейтингу зайняла пригодницька комедія Роба Леттермана «Страшилки», яка в свій дебютний вікенд заробила $ 23,5 млн.

Історія про письменника Роберта Лоуренса Стайна, чудовиська з книг якого раптово оживають і вибираються в реальний світ, припала до душі як критикам, так і глядачам. Сам Леттерман стверджує, що натхненням для нього послужили не тільки твори Стайна, але й такі фільми 80-х, як «Назад в майбутнє», «Гремліни» і «Бовдури».



Не так вже й багато програв лідеру згаданий «Марсіянин»: фільм Рідлі Скотта поклав у свою касу ще $ 21,5 млн. Зараз у космічної казки про безжурного ботаніка Марка Уотні мається $ 143,8 млн. Режисерові і всьому акторського складу на чолі з Меттом Деймоном вдалося наочно показати, що виживати можна з гумором, не втрачаючи віру в себе самого, навіть якщо ти залишився один на Червоній планеті.



На третьому рядку фінансового рейтингу виявилася драма Стівена Спілберга «Шпигунський міст». У свій перший тиждень фільм зміг заробити $ 15,4 млн. Ця сума виявилася меншою результату, спрогнозованого критиками, але при цьому стрічка Спілберга викликала шквал захоплених відгуків у середовищі професійних рецензентів. Фільм напевно окупить свій бюджет в $ 40 млн навіть в домашньому прокаті. У першу чергу критики відзначили гру Тома Хенкса, який майстерно перевтілився в адвоката, якому доручають захист російського шпигуна. Останнього зіграв Марк Райленс, більше відомий своїми роботами на театральних підмостках, але при цьому акторові вдалося органічно вписатися в образ дивакуватого шпигуна.



На суд американських глядачів в минулий уїкенд представив свою роботу ще один маститий режисер - Гільєрмо дель Торо. Нарешті кіноманам представилася можливість на власні очі побачити хоррор «Багряний пік», про який так багато писали. Однак очікування, покладені на нього, фільм не виправдав. Крім того, що картина не заслужила хвалебних відгуків, так ще й результат перших прокатних вихідних напевно не порадує студію Universal - стрічка дель Торо зібрала всього $ 12,9 млн.



Замикає топ-5 північноамериканського прокату анімація «Монстри на канікулах 2». Дракула і компанія змогли виманити з глядацьких гаманців додаткові $ 12,3 млн., довівши свою загальну суму домашніх зборів до цифри $ 136,4 млн.

Переглядів: 631 | Додав: Elnino | Теги: страшилки, Багряний пік, касові збори, Марсіянин, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |