RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 29 » Комедія встановила рекорд в китайському прокаті
10:20
Комедія встановила рекорд в китайському прокаті
Комедія "Пригоди в Гонконзі" встановила абсолютний стартовий рекорд в Китаї серед фільмів місцевого виробництва, заробивши в прем'єрні вихідні 106,3 мільйона доларів. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

До цього картина також показала рекордний результат в перший день прокату, заробивши 32 мільйони доларів. Краще стартували тільки бойовик "Форсаж 7" і фантастичний фільм "Месники 2: Ера Альтрона". Комедія також успішно стартувала в Північній Америці, заробивши 558 000 тисяч доларів всього в 27 залах.

Відзначимо, що "Пригоди в Гонконзі" - фінальна частина трилогії, яка була представлена ​​китайським глядачам в 2010 році. Перший фільм заробив всього 7,2 мільйона доларів, тоді як сиквел зібрав уже 208 млн., доларів, ставши найкасовішим кінопроектом місцевого виробництва на той момент. Найімовірніше, фінальні касові збори третьої серії виявляться значно більшими.



Китайський кіноринок розвивається страхітливими темпами, а кількість нових кінотеатрів збільшується в геометричній прогресії. Очікується, що китайський прокат обжене північноамериканський в найближчі три роки, коли сукупні касові збори в Китаї перевищать 10 мільярдів доларів - типовий результат для американського прокату.
Переглядів: 435 | Додав: Elnino | Теги: касові збори, китай, Пригоди в Гонконзі, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |