RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 8 » Комедія «Шпигунка» очолила американський прокат
19:19
Комедія «Шпигунка» очолила американський прокат
Представляємо вашій увазі огляд бокс-офісу Північної Америки за період з 5 по 7 червня.

За результатами минулого тижня, лідером американського кінопрокату став комедійний бойовик «Шпигунка» від режисера Пола Фейга. За дебютний вікенд фільм заробив $ 30 млн, істотно випередивши свого головного конкурента в особі хоррора «Астрал 3». Якщо вести порівняння з минулими стрічками, в яких Мелісса МакКарті виконувала головні ролі, то можна сказати, що «Шпигунка» показала не найгірший результат. Так, «Теммі» стартувала з результатом в $ 21,5 млн, хоча «Копи в спідницях» за перші вихідні зібрали майже $ 40 млн.



На другу сходинку рейтингу спустився лідер минулого тижня - гостросюжетна драма «Розлом Сан-Андреас» від режисера Бреда Пейтона. Фільм-катастрофа в другій вікенд прокату зміг поповнити свою касу тільки на $ 26,4 млн. На даний момент стрічка заробила в домашніх кінотеатрах $ 92,1 і з дня на день повинна перейти позначку в $ 100 млн.



Містичний хоррор Лі Уоннелла «Астрал 3» також дебютував в американському прокаті на минулих вихідних. За три дні фільму вдалося заробити $ 23 млн, що стало середнім результатом, враховуючи початкові збори інших частин франшизи. Нагадаємо, що оригінальний фільм серії стартував з набагато меншою сумою - в $ 13,2 млн, але от сиквел відзначився куди більш успішним дебютом - в $ 40,2 млн. Як би там не було, в цій страхітливій франшизі незмінним залишається одне - її картини завжди приносять своїм творцям гарний прибуток щодо витраченого бюджету.



З великим відставанням від трійки лідерів почала свій хід по американським кінотеатрам комедія «Антураж» від режисера Дага Елліна. Цікаво, що напередодні офіційної прем'єри фільм зібрав безліч негативних відгуків глядачів, а деякі критики і зовсім назвали його жінконенавистним. В результаті за свої перші вихідні проект зібрав лише $ 10,4 млн.



Замикає огляд американського бокс-офісу пригодницький бойовик Джорджа Міллера «Шалений Макс: Дорога гніву». На четвертому тижні прокату картина поступилася конкурентам 43% аудиторії, але при цьому заробила ще $ 7,9 млн. Враховуючи лише внутрішні збори, можна сказати, що четвертий фільм франшизи приніс студії Warner Bros. вже $ 130 млн.

Переглядів: 1086 | Додав: Elnino | Теги: Астрал 3, новини, Шпигунка, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |