RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 18 » Комедія «Шалений патруль 2» очолила американський прокат
17:48
Комедія «Шалений патруль 2» очолила американський прокат
Після чотирьох тижнів безперечного лідерства в північноамериканському бокс-офісі блокбастер «Зоряні війни: Пробудження сили» все ж здав свої позиції і поступився пальмою першості новачкові прокату - комедії «Місія в Майамі».

Сиквел «Шаленого патруля» зібрав за минулий уїкенд $ 34 млн, помітно програвши результату першого фільму в його дебютний тиждень ($ 41,5 млн.). Айс Кьюб і Кевін Харт повернулися до ролей копів Джеймса і Бена відповідно, але на цей раз дія перемістилося з Атланти в Майамі, де напарникам довелося вистежувати небезпечного наркоторговця.

«Місія в Майамі» поступається «Шаленому патрулю» не тільки за сумою зборів, але і за відгуками критиків і глядачів. Звичайно, рецензенти не могли не відзначити те, наскільки прекрасний і смішний дует Кьюба і Харта, але на цьому, мабуть, хвалебні висловлювання на адресу фільму закінчуються.



На другому місці в топі-5 залишився фільм Алехандро Гонсалеса Іньярріту «Легенда Г'ю Гласса», що додав у свою скарбничку ще $ 29,5 млн. Таким чином, загальні збори картини складають вже $ 87,7 млн. З усієї п'ятірки лідерів вестерн втратив найменшу кількість глядацької аудиторії - всього 26%, що багато в чому пов'язано, звичайно, з оголошенням номінантів на «Оскар».



Третю позицію зайняв незламний лідер останніх тижнів - «Пробудження сили». Завдяки зборам в $ 25,1 млн., фільм Джей Джея Абрамса може зараз похвалитися сумою $ 851,1 млн. На світовій арені досягнення блокбастера виглядають ще більш вражаюче - там сьомий епізод подолав позначку в $ 1,8 млрд., і, судячи з усього, зупинятися на цьому не збирається.



На четвертому місці розташувався ще один дебютант північноамериканського прокату - бойовик Майкла Бея «13 годин: Таємні солдати Бенгазі», який завершив свій перший вікенд з результатом $ 16 млн. Враховуючи бюджет $ 50 млн, від нового творіння режисера студія Paramount чекала більшого. Та й для самого Бея подібний результат здається не особливо вражаючим - остання його робота, що зібрала в прем'єрні вихідні менше $ 20 млн, була картина «Острів» 2005 року. Що ж стосується «13 годин», то критики поставилися до стрічки з деякою часткою іронії. Мовляв, режисер хотів зняти фільм про американський патріотизм, а в результаті вийшов лише черговий продукт в стилі Майкла Бея, де всі екшен-сцени виглядають занадто постановочними, а головні герої - надто ідеальними.



І замикає п'ятірку лідерів комедія Шона Андерса «Хто в домі тато», яка розсмішила глядачів ще на $ 9,3 млн. Стрічка ось вже чотири тижні не покидає топ-5, і за цей час дует Уілла Феррелла і Марка Уолберга витягнув з гаманців відвідувачів кінотеатрів $ 129,3 млн., що можна розцінювати як цілком пристойний результат для фільму подібного жанру. Правда, в майбутній вікенд відбудеться прем'єра «Дідуся легкої поведінки», і напевно Зак Ефрон і Роберт Де Ніро перетягнуть увагу аудиторії на себе.

Переглядів: 1039 | Додав: Elnino | Теги: Легенда Г'ю Гласса, Шалений патруль 2, новини, 13 годин: Таємні солдати Бенгазі, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |