RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Грудень » 26 » Комедія "Інтерв'ю" стала лідером продажів Google Play
15:49
Комедія "Інтерв'ю" стала лідером продажів Google Play
Комедія "Інтерв'ю" стала лідером продажів платних сервісів Google Play і YouTube. Про це повідомляє видання Variety. У різдвяний день скандальній комедії вдалося випередити свого основного конкурента - фантастичний фільм "Вартові галактики".

Комедія також доступна користувачам Xbox Video і на спеціальному сайті, який був створений самою студією. PlayStation Video обіцяє надати доступ до завантаження картини найближчим часом. Лідери з онлайн-продажу відео, компанії Apple і Amazon не беруть участь в мережевій дистрибуції "Інтерв'ю".



Нагадаємо, що комедія також була випущена в обмежений прокат у Північній Америці. Вона демонструвалася в 300 залах і заробила в прем'єрний день близько одного мільйона доларів.

Широкий прокат картини був скасований після того, як угруповання під назвою "Захисники світу", що організували хакерську атаку на сервери студії Sony Pictures пригрозили повторенням терактів 11 вересня 2001 року.

Рішення прийняте керівництвом Sony Pictures не знайшло підтримки не тільки в Голлівуді, але і в Білому Домі. Президент США Барак Обама пошкодував, що вищий менеджмент студії не порадився з ним на цю тему. Американські спецслужби вважають, що за кібератаками стоять офіційні структури Північної Кореї.
Переглядів: 499 | Додав: Elnino | Теги: Інтерв'ю, продажі, Google play, лідер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |