RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 13 » Команда Месників може позбутися ключових героїв
21:42
Команда Месників може позбутися ключових героїв
У фінальній дилогії "Месники" команда супергероїв може позбутися деяких ключових персонажів. Про це в інтерв'ю виданню ComicBook розповіли автори проекту Ентоні Руссо і Джо Руссо.

"Усе колись закінчується, правильно? Ніщо не триває вічно. Будь-яка історія циклічна. Деякі другорядні Месники можуть стати основними, а деякі головні герої зникнуть. Нам ще належить вирішити, як все це подати і постаратися зробити це з максимальною повагою до персонажів. На наш погляд, було б цікаво після чотирьох-п'яти фільмів з сюжетними лініями головних героїв сфокусуватися на історіях другорядних. На цьому ми і постараємося сконцентруватися в наступній дилогії ", - йдеться в коментарях режисерів.



Нагадаємо, що зйомки фільмів "Месники 3. Частина 1" і "Месники 3. Частина 2" пройдуть одночасно в 2016 і 2 017 роках, а прем'єри відбудуться в травні 2018 року і в травні 2019 року, відповідно.

Раніше повідомлялося, що "Месники 3" стануть першим голлівудським проектом, який буде знятий за допомогою нових цифрових камер IMAX. Акторський склад дилогії поки не уточнювався, але, найімовірніше, ключові ролі знову зіграють Скарлетт Йоханссон, Кріс Хемсворт, Кріс Еванс, Роберт Дауні мл., Елізабет Олсен, Марк Руффало та інші актори.
Переглядів: 870 | Додав: Elnino | Теги: Месники, Marvel, Ентоні Руссо, Джо Руссо, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |