RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 2 » Колін Треворроу порівняв «Світ Юрського періоду» зі «Зоряними війнами»
08:12
Колін Треворроу порівняв «Світ Юрського періоду» зі «Зоряними війнами»
Колін Треворроу не зніматиме продовження фільму "Світ Юрського періоду". Як повідомляє італійський ресурс BadTaste про це сам постановник розповів під час прес-туру свого нового проекту.

"Світ Юрського періоду", як "Зоряні війни". Кожну нову серію буде знімати інший режисер, щоб привнести в неї щось нове. Я буду брати участь у якійсь якості, але точно не як постановник ", - сказав він. Відзначимо, що оцінка рівня продажу квитків обіцяє картині вельми потужний старт. Вона може заробити до кінця прем'єрних вихідних близько 100 мільйонів доларів. Природно, така активність глядачів може переконати керівництво студії Universal в необхідності зйомок сиквела.
Нагадаємо, що дія "Світу Юрського періоду" буде відбуватися через 20 років після подій знаменитого фільму Стівена Спілберга. За власним визнанням Треворроу, ключовим елементом, навколо якого будувалася концепція його проекту став образ підлітка, який пише повідомлення в соціальній мережі про те, як він розчарований видом T. Rex за броньованим склом.



Головні ролі у фільмі виконали Кріс Претт, Брайс Даллас Ховард, Джуді Грір, Вінсент Д`Онофріо, Джейк Джонсон, Лорен Лапкус, Кеті МакГрат, Нік Робінсон, Омар Сі, Б.Д. Вонг та інші актори. Прем'єра в форматах 3D, 2D і IMAX відбудеться 12 червня 2015 року.
Переглядів: 435 | Додав: Elnino | Теги: Колін Треворроу, новини, Світ Юрського періоду | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |