RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 30 » Колін Треворроу має намір зняти «Зоряні війни 9» у відкритому космосі
14:50
Колін Треворроу має намір зняти «Зоряні війни 9» у відкритому космосі
Колін Треворроу ("Світ Юрського періоду") має намір зняти частину сцен фільму "Зоряні війни: Епізод 9" "на натурі", тобто в реальному космічному просторі. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, про це режисер розповів під час прес-конференції, що пройшла в рамках фестивалю "Санденс".

"Я відправив офіційний запит: чи можливо використовувати наші камери IMAX для зйомок" Зоряних воєн "в космосі, але поки не отримав відповіді. Проте всі ми знаємо, що камерами IMAX вже знімали на орбіті", - сказав він. Треворроу також підкреслив, що збирається використовувати в роботі плівку, а не цифрові знімальні комплекси. Режисер мотивував це тим, що сприймає "Зоряні війни" як "історичний фільм, події якого відбуваються давним-давно". "А тоді у них не було ніяких відеокамер. Плівка дозволяє нам немов повернутися в наше дитинство, відновити в пам'яті дитячі відчуття від перегляду фільмів", - прокоментував режисер.



Нагадаємо, що в січні 2015 року шанувальники класичних "Зоряних воєн" організували збір підписів під петицією, яка вимагає відставки Треворроу з поста постановника дев'ятого епізоду "Зоряних воєн" і заміни його на Джорджа Лукаса. Відмову підписали близько 25 тисяч чоловік, але представники студії Lucasfilm не відреагували на цю ініціативу.
Переглядів: 740 | Додав: Elnino | Теги: Зоряні війни 9, Колін Треворроу, космос, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |