RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 2 » «Книга джунглів» втримала лідерство в прокаті
13:58
«Книга джунглів» втримала лідерство в прокаті
«Книга джунглів» в черговий раз не дозволила конкурентам захопити лідерство в північноамериканському бокс-офісі: вже третій тиждень поспіль ніхто з суперників і близько не може підібратися до результатів проекту Disney.

У минулі вихідні стрічка Джона Фавро просіла всього на 31% і заробила $ 42,4 млн. Примітно, що інші чотири фільми з топ-5 навіть разом не змогли зібрати $ 40 млн. У домашньому прокаті у «Книги джунглів» є вже $ 252,1 млн , і незабаром вона погрожує освоїти суму $ 300 млн, що в цьому році вдалося зробити лише «Зоотрополісу», «Бетмену проти Супермена» і «Дедпулу».

У світовому прокаті «Книга джунглів» зібрала $ 684,7 млн, що дозволило їй увійти в топ-100 найбільш касових фільмів за всю історію бокс-офісу.

На цьому тижні в американських кінотеатрах вийде блокбастер «Перший месник: Протистояння», якому дистриб'ютори передрікають старт з суми в $ 200 млн, так що Мауглі і його друзям напевно доведеться передати пальму першості супергероям з кіновсесвіту Marvel.



Неабияка боротьба в бокс-офісі США розгорілася між стрічкою «Білосніжка і Мисливець 2» і дебютантом тижня - комедією «Кіану». Переміг Кріс Хемсворт в компанії чарівних королев - Емілі Блант і Шарліз Терон. Ще $ 9,39 млн вирушили в скарбничку фентезійного бойовика, але навряд чи щось врятує його від провалу. У домашніх кінотеатрах він поки зібрав $ 34 млн, а в цілому в світі - $ 97 млн. З огляду на те, що на створення картини Седріка Нікола-Трояна пішло $ 115 млн, навряд чи студія Universal забажає ще раз повернутися в світ Білосніжки і Мисливця.



Третє місце дісталося вже згаданій комедії «Кіану». Фільм Пітера Атенса завершив перші вихідні з результатом в $ 9,35 млн, отримавши від глядачів задовільну оцінку B на сайті CinemaScore. Рецензенти до стрічки поставилися більш прихильно.

У акторів Кігена Майкла Кі і Джордана Піла є спільне скетч-шоу, а тому не дивно, що саме їхній дует, на думку критиків, став головною родзинкою фільму. Сюжет картини досить абсурдний: злочинна банда викрадає кошеня одного з головних героїв, і той вирішує повернути собі тварину за всяку ціну. Серед помічених глядачами недоліків можна виділити той факт, що жарти в стрічці іноді повторюються, але в усьому іншому «Кіану» - пристойний мікс комедії і бойовика.



Четвертим попередній прокатний тиждень завершив ще один новачок - комедія Геррі Маршалла «Нестерпні леді». Режисер використав звичну для нього формулу - зібрати відомих акторів і кілька історій, приурочених до якогось свята. На цей раз в поле зору фільммейкера потрапив День матері, але якщо «День Святого Валентина» стартував у 2010 році з суми $ 56,2 млн, «Старий Новий рік» зумів зібрати в перші вихідні $ 13 млн, то нове дітище Маршалла принесло йому скромні $ 8 , 3 млн.

«Нестерпні леді», як і «Кіану», отримали від глядачів рейтинг B, але при цьому були в пух і прах розгромлені рецензентами. Не врятував картину від шквалу негативу і значний акторський склад, в якому засвітилися Дженніфер Еністон, Джулія Робертс, Джейсон Судейкіс і Кейт Хадсон. На думку критиків, Геррі Маршалл знову спробував викликати у глядача сентиментальні почуття, але так і не запропонував нічого нового, та й сам фільм в підсумку виглядає зім'ятим.



Замикає топ-5 ще одна комедія - «Перукарня 3». У свій третій прокатний тиждень картина Малкольма Д. Лі заробила додаткові $ 6,1 млн і тепер може похвалитися сумою $ 44,7 млн. Однак уже на майбутніх вихідних триквел напевно потіснять з п'ятірки кращих.

Переглядів: 866 | Додав: Elnino | Теги: Білосніжка і Мисливець 2, Перукарня 3, Кіану, новини, Книга джунглів, касові збори, Нестерпні леді | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |